Vielä kuukausi …

naru1online

Päivät ovat pitkiä, vaikka talven viikot ovat kuluneet nopeasti. Odottavalla siitä huolimatta aika kuluu hitaasti. Hyvin hitaasti ja tylsästi. Mutta odoteltavaa ei kovin kauaa enää ole. Uusi kierros tivolia alkaa 9. Huhtikuuta. Paikka kiertueelle on vahvistettu ja ohjeet saapumiseen ja työn aloitukseen on tullut sähköpostiin.

Aika moni viime vuotisista jättää kiertueen tänä vuonna väliin. Harmi, hyviä tyyppejä jää kyydistä. Mutta postikorttikaveri sentään tulee mukaan. Pitää järjestää vapaat samaan aikaan, niin jatkamme perinnettä työllistää postimiestä. Lievästi leväperäiset osoitteet ovat postinkantajan työn suola ja sokeri.

Mutta mikä on sitten oman työn sokeri ja suola kiertueella? Siinäpä pohtimista tälle vuodelle, että saa kiertueesta kaiken irti. Muunkin kuin pienen palkan menetetystä vapaa-ajasta ja nälän aiheuttamista pakkoliikkeistä.

Kategoria(t): photography, tivoli, valokuvaus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Vielä kuukausi …

  1. Harri Laakso sanoo:

    Jep, oottelen jo kiertuekommentteja postikorteilla. Toivottavasti päästään taas Pohjanhovin kesteihin heinäkuussa ja juhlistamaan Suomen kesää maailmanpyörässä.
    t. hoo

    • Samppa sanoo:

      Taitaa olla niin, että Rovaniemen aikana, pitää käydä häissä kainuussa. Mutta aikataulut täsmentyvät myöhemmin.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.