Aloitus on yhtä juhlaa

tivoli13_2online

55 savuttaa niin hyvin, että natsit olisivat olleet tyytyväisiä Auschwitsissä.

Aamulla toimitusjohtaja Lulu toivotti kaikille hyvää huomenta, 125-vuotis juhlakiertueen kunniaksi. Pakkasta oli vajaa kymmenen astetta miinusta. Hyvää kevättä vaan. Tuli nimenhuuto, ja en päätynyt maailmanpyörään tai vuoristoradalle. Tuli Komennus Köllin avuksi. Eli Twister ja Gravitron. Ei paha. Sain myös ajokin, jonka vaunu piti ensimmäiseksi kaivaa lumesta irti. Siinähän se aamu sitten seisoskellessa ja odotellessa että pääsen toimeen meni.

tivoli13_3online

Jos rautakanki tai lapio ei riittänyt auton irroittamiseen, tuli traktorin veto tarpeen.

Olin jo unohtanut kuinka pitkät jonot autoja saadaankiin 35km tunnissa liikkuvien autotraktorien perään. Onneksi siirtyminen oli alle 20 km. Tämä ehkä säästi perässä roikkuvien autoilijoiden hermoja. Itsehän olin herra ei hermoja ollenkaan, kun köritin tyhjäkäynnillä edellä ajavan perässä. En kuitenkaan uskaltautunut liikoja maisemia katsomaan, kun kaikki energia meni pystellessä tiellä. Peilit kun unohdin tarkastaa matkaan lähtiessä. Oikealla puolella ne näytti vähän minne tahtoivat. Jotain petraamista ensi muutolle. Peilit ojennukseen.

tivoli13_5online

Eihän näistä nappuloista muistanut taas sitten mitään. Mutta tienpäälle vaan.

Järvenpäässä kentällekkin päästiin sitten toisella yrittämällä. Eka risteys meni sitten pieleen. Onneksi tien päässä oli iso parkkipaikka jossa oli helppo tehdä u-käännös.Tämä sitten olikin melkein ainoa hyvä uutinen loppu päivälle. Ellei sitten hyväksi uutiseksi lasketa sähkömiehen iloista tervehdystä: Oletko jo ehtinyt blogia kirjoittaa? Sanoin että kirjoitan heti hänestä blogin. Sitä odotellessa.

tivoli13_4online

Ekin vuoro yrittää saada 55 käyntiin. Kölli starttinappulalla.

Kentällä ei sitten mikään sujunut, eikä saatu oikeastaan yhtään mitään aikaan. Siinä sitten piereskeltiin melkein seitsemään ja päätettiin että ehkä huomenna on parempi päivä. Eikä saunakaan ole toiminnassa. Tämä on todella juhlakiertueen alku. Onneksi on vielä kaksi päivää kasata ja viisi kuukautta kiertuetta jäljellä.

Mainokset
Kategoria(t): photography, tivoli, valokuvaus Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Aloitus on yhtä juhlaa

  1. MaiKKi sanoo:

    Aivan mahtavan kuulosta meininkiä! 😀
    Hienoa että lähit tänäki vuonna mukaan, voin kiertää kiertuetta hengessä mukana lukien blogias samalla ku hajoilen sisällä koko kesän duunisa ja mietin miksi helvetissä en ole tivolissa 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s