Pitsaa syömällä Suomen ympäri

tivoli13_8online

Tämä ketjukaruselli tulee antamaan jäätävää kyytiä koko perheelle.

Tivolissa on eräs veteraani, Käntsy. Hänen mukaansa ei ole hänen koko kolmenkymmenen vuoden uran aikana koskaan ollut näin paljon lunta tivolin aloittaessa kuin tänä vuonna. Joskus vappuna on satanut lunta. Köllin kertoman mukaan myöskin joskus on tullut lunta, ja yleisöä ei tullut. Mutta että maa olisi näin täynnä lunta kuin nyt on sitten ensimmäinen kerta.

tivoli13_10online

Joonas, Sähkö Timo ja Kölli saavat Gravikan ensimmäisen seinän paikallee. Yleensä niin arka kuvia kohtaan oleva Kölli ihan pyysi että otan kuvan. No, minähän otin.

Terminen kevät pitäisi olla tänä yönä? Ainakakin tihkuvesisade sitä lupaa. Päivällä sentään tuli vielä lunta. Kyllä edelleenkin täytyy todeta, että kun ne siellä Kööpenhaminen ilmastokokouksessa päättivät, että pitää laskea lämpötilaa 2 asteella. En olisi uskonut, että poliitikot voivat muuttaa säätä vain kääntämällä termostaattia. Mutta niin ne perkeleet vain tekivät. Silti Hesari on täynnä ilmastonmuutos paskaa. On se uskovaisten maailma toista.

tivoli13_11online

Pitsaa syömällä suomen ympäri. Avoimella tivolimies asteikolla yllä oleva pitsa saa arvosanan 6. Alussa hyvää, mutta lopulta maistui vain ihan pitsalta. Tosin oli se parempi kuin yksikään Porvoon pitsa. Ehkä? Hinta 7.50€ sisältäen Coca Cola pullon.

tivoli13_12online

Abin ja Wallyn käsimerkkeihin lopetaan raportti tältä päivältä. Olen kuulemma sanonut, että en ota poseerauskuvia. Mutta mikäs se sellainen sääntö on jota ei voi rikkoa? Saati, että julkaisen niitä blogeissa. Abi ja Wally soittavat kuulemma sitten Oulussa Newer grow oldissa levyjä. Niitä sitten kuuntelemaan silloin. Sitä ennen, opetelkaa käsimerkit. Ehkäpä niitä matkimalla pääsee ilmaiseksi laitteelle.NOT. ( Varsinkin kun toinen näyttää up yoursia. Mutta tämä on selkeää vain englantilaisille).

Mainokset
Kategoria(t): photography, tivoli, valokuvaus Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s