Lentävät villasukat

tivoli13_17online

En tiedä mikä on päivän sanoma, mutta Tom Pettyn Breakdown on soinut aika usein Spotifyssä. Joku tässä biisissä viehättää. En tiedä mikä. Ei vaikka kolmatta kertaa tätä kirjoittaessa sitä kuuntelen.

Mutta en ole vielä murtumassa pois tivolin arjesta. Jos nyt ei sitten huomenna, kun suunta stadiin ja syömään Pelmeneihin. Vähässä on huvit. Paitsi tivoli tottakai. Mutta kuka käskee olla Järvenpäässä. Eihän täällä ole muuta persoonallista paikkaa kuin Lentävät Lapaset, jossa voi lukea ”sukkafetistejen” lehteä. Oli muuten aika kiinnostavia villasukkia. Union Jack mulle milloin vaan. Milloinhan nuo kuvat leviävät internetin ihmeelliseen maailmaan.?Saati että kaverit alkavat kutomaan niitä sukkia?

Olen joskus vuosien saatossa antanut itseni uutisten myötä tietää, että pipoja virkataan kovastikkin. Oli kova trendi ainakin jossain Helsinkiläisessä koulussa jossa silloinen Ylen toimittajan penska opiskeli. Milloin tulee villasukkien buumi? Vai onko ne sittenkin buumi  lapaset. Eihän sukkia kukaan koskaan näe.

Lapaset ja pipot ovat näyttäytymistä varten. Mun lapaset ovat tylsät, ja pipo firman. En erotu joukosta. Varsinkaan punaisissa? Väliäkö tuolla, koska ottaen huomioon Suomen kevään ja kesän, ilman pipoa ollaan varmaan seuraavan kerran Elokuussa ja Joensuussa. Jollei kesä vihdoin saavu jo Kajaaniin.

 

Mainokset
Kategoria(t): photography, tivoli, valokuvaus Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s