Autoilu, tuo vaikea homma

tivoli13_38online

Johanna tekee Hipille palmikon ennen työnjakoa.

Oli kiireinen päivä. Autoradalla sain uudelleen vahvistusta siihen, että tämänkään tulevan sukupolven naiskuskit eivät välttämättä tule olemaan parhaimpia autoilijoita. Huippuna oli se eräs pieni tyttö, joka hyppäsi pois autostaan, kun ei osannut sitä ajaa. Siinä hän juoksi radan poikki kesken hullunmyllyn valittamaan minulle: Vain pakki toimii! Siellä sitten muut törmäilivät tyhjään autoon.

Autorata on liian monimutkainen laite aika usealle. Sitä rattia kun on osattava kääntää. Mutta jos tulee ongelmia, hyppää pois autosta. Jätä autosi heitteille Anna sivullisten törmätä autoosi. Tätä filosofiaa taisi muuten eräs nainen kerran noudattaa Porvoon moottoritiellä ketjukolarissa. Taisi saada syyteen kuolemantuottamuksesta? Tai jotain.

Ei auttanut muuta kuin antaa porttikielto laitteeseen. Autoista ei todellakaan nousta kesken ajon. Saati vielä, että jätti ajokin tyhjänä radalle muiden törmäiltämäksi. Ja vielä valittaa, että ei auto toimi. Perkeleen penskat. Joku kun olisi ajanut hänen päälle, niin kukakohan olisi saanut syyt niskoilleen? Hyvä että kukaan ei törmännyt häneen. Oli onni matkassa.

Mainokset
Kategoria(t): photography, tivoli, valokuvaus Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s