Juhannuksen jälkeinen maanantai ja pokaa riitti

tivoli13_100online

Tässä hiljaa itsekseni pohdin, että lukiko työnjohto minun kirjoituksia? Että kilpaillaan kuka saa vähiten asiakkaita. Että voisi olla vaan silleen rennosti ja chillailla vaan.

.

Tiedä hänestä ja kenestä. Tänään tuli maailmanpyörä huki, ja yksin. Ei lastaajaa, ei edes purkajaa. Vaan yksin. Olikohan se ensimmäisellä tauotuksella, kun Andri sanoi, että nyt sitten kaikki vaunut täyteen. Ja niin sitä sitten olikin kaikkia värejä seuraavat pari tuntia, ellei kolme. Eikä jono lyhentynyt mihinkään. Pikkuisen stressasi, mutta ei se haitannut. Ei se laite sitten kulje yhtään sen kovempaa, eikä ota enempää matskustajia, kuin kapasiteetti ottaa. Yritin olla joviaali ja jopa kuunnella asiakkaita. Mutta vähän juosta täytyi. Sai tehdä sitä työn herkkua, jota talvella ollaan oltu ilman.

.

Lyhyeksi päiväksi, asiakkaita oli aivan järjettömästi. Mutta eikös juhannuksen jälkeen ala kaikilla lomat. Mikä sen parempi loman aloitus ole, kuin tivolipäivä? Että hyvää lomaa vaan kaikille. Muuten meille, tivolia on tänään yksi päivä vähemmän edessä kuin on jäljessä. Pian on elokuun pitkät lämpimät yöt, ja työvoimatoimisto kutsuu. Mutta syödään tässä sentään pitsaa vielä 77 vuorokautta sitä ennen.

Mainokset
Kategoria(t): photography, tivoli, valokuvaus Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s