Viikko kuvina

tivoli13_135onlineNäin se koko kolonna oli kasassa. Paitsi tietenkin Hulk Hogan, joka tuli viimeisenä ja jäi meitä odottamaan Tervolan Nesteelle, jonka piti olla Peuran TB. Tervola kun oli vielä 25 km edessä.

tivoli13_136onlineLetut oli edelleenkin hyviä.

tivoli13_126online10 km ennen Torniota. Kadonneet lampaat, Hippi soittelee perään. Toomas hajoitti autonsa taas, 10 km  Peuran TBltä. Hänen ei pitäisi pysähtyä, koska silloin hajoaa aina auto. Saati että pitäisi soittaa että nyt on auto rikki, eikä vaan ihmetellä sormiperseessä, kun toiset soittelee perään 60 km edessäpäin.

tivoli13_125onlineSiilinjärven mafia oli varautunut hyvin majoituksen odottamiseen. Teltta oli pystyssä, kuten kunnon tivolimieheltä odotetaankin.

tivoli13_123onlinetivoli13_127onlinePeter ja Kaspar vähän leikkivät. Näytti kovin tosissaan olevalta hapetuksineen. Yllättäen Peter neuvostoarmeija kokemuksellaan peittosi 3o vuotta nuoremman. Ei se lihasmuisti taida painissa vanheta.

tivoli13_122onlineTivolin  naiset ovat iltamenohin matkalla. Pia ja Anu.

tivoli13_124onlineMatias näyttää miltä näyttää kunnon kesätyyli, savolaisittain.

tivoli13_120onlineTornion avaus sujui mainiosti. Olin Kurpitsa karusellissa. Olin sitten niin valtavan asiakasystävällinen.

tivoli13_121onlineHippi ei ollut tyytyväinen lippukopissa. Asiakas oli kuulemma ollut ostamassa kahta aikuista ja yhtä lasta. Tivolissa ei myydä lapsia eikä aikuisia, vaan rannekkeita ja lippuja. Hinnat ovat tuossa ikkunassa.

tivoli13_133onlineTämän asiakkaan jäljiltä selvisi se mysteeri, että miten kummassa voidaan saada ketjukarusellissa kiinnitys väärinpäin. Se vaan irroitetaan ketjusta. Helppoa, pitää olla nainen, että tämän keksisi näin liittää.

tivoli13_134onlineJohanna piiloittelee Aunua taukotilassa.

tivoli13_132onlineAndri tuurailemassa Musiikissa, kun olin Pit Stopilla, kun kuulemma asiakkaan mielestä annoin vittumaista asiakaspalvelua. Onhan se vittumaista, kun sanoo lapselle, että et sinä tuohon mahdu, mene tuohon.

tivoli13_131onlineIgor alias Hulk Hogan on rootsalainen. Tämä on surströmmingin vaikutusta kuorrotettuna Vodkalla.

tivoli13_130onlineAbudabit ottaa harrastuksensa vakavasti. Teetattivät alumiinihitsaajalla tangon, johon sitten bmx fillarilla temppuillaan.

tivoli13_129onlineKesäappari Tiina se ei sitten tänäänkään saanut töitä. Sitten passasi käydä piristäytymässä Pomppulinnassa.

Mainokset
Kategoria(t): photography, tivoli, valokuvaus Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s