Vain 20 kilometrin tähden

 

Tivolin erottaa muista huvipuistoista järjellisesti muutto. Kaupunki vaihtuu ja matkaa tehdään. Tämä on oikeasti ihan mukavaa. Mutta Torniosta Kemiin. Ei saatana. Miksi ei voida pitää majaa Keminmaalla. Kuulemma Kemiläiset eivät tulisi sinne, eikä Torniolaisetkaan. Saati Haaparannan svenssonit. Mutta onko tästä kokemusperäistä tietoa? Moottoritie voi olla kuuma?

.

Myös ruoka erottaa. Tuttu ja tuntematon. Tai aivan yllättävä. Kuten olen kirjoittanut, että pitsaa syömällä Suomen ympäri, tulee tuttuihin tapoihin muutoksia. Ravintoloitsija on vaihtunut. Vaikka muuten kieltävät sen. Mutta jos viime vuonna listalla oli valkosipuli erikoiset ja tänä vuonna löytyy vaan hunaja marinoitua kanaa ja kebablihaa, voi tulkita, että ravintoloitsija on vaihtunut, sanoi Di Maren karvakäsi mitä vittua sitten hyvänsä.

.

Tämä kirjoitus on ispiroitunut tarkasta lukija palautteesta. He ovat sanoneet, että kirjoita enemmän. Juo vähemmän. Sivulauseessa.

.

Muutto oli perseestä vaikka meni todella hyvin. 20 kilometrin siirtymä kun on vähän persettä. Eka aukiolo, sitten purku, tunti epätoivoista harhaa sängyssä, kun asuntokonttisi lähteekin alta ja sitten omaa kolonnaa kasaamaan. Sitten mateluvauhtia eteen päin ja taas muutama epätoivoinen tunti unen tapaista ja kasaamaan laitetta. Puhumattakaan, että laitetta kasattiin melkein tuumalleen siihen pisteeseen, kuin tuoreilla silmillä. Mutta jostain sitä voimaa taas löytyi, että jaksettiin puoleenväliin.

..

Mutta pitsa. Paskaa. Eikä jaksa itse ruokaa tehdä. Ei silloin pitäisi valittaa, paitsi kun rahalla maksat. Puistossa oli hyvä pitseria, ja kait se Romakin hyvä on? En ole käynyt siellä 30 vuoteen, että ehkä on syytä käydä uudestaan. Vai onko sitten sielläkin karvakädet tulleet omistajaksi? Tätä ei ainakaan Suoli24 kerro.

.

No,. Lidl on tässä hyvällä etäisyydellä, että on ehkä aika ottaa jälleen etäisyyttä pitsaan. Tai sitten ei?

Mainokset
Kategoria(t): tivoli Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.