Kuria luokassa, 111

talvi4online

Sain sitten vuoden käyntiin. Itsepetos on niin ihanaa. Suunnitelmat ja päätökset joita jo viime vuonna huonosti yritin noudattaa, noudatetaan tänäkin vuonna yhtä huonosti. Ihminen on rikkinäinen astia, mutta yritetään paikata vuoto vaikka purukumilla.

Erään vaikuttavan ystävän mukaan pääsisin töihin laitokselle, johonkin firmaan, johonkin tehtävään. Tämä jo eräs aika sitten. Otin sen sitten puheeksi kouluttajan kanssa, että mitä olisi tiedossa ja mitä pätevyyksiä pitäisi saada aikaiseksi ennen ensi syksyä. Tuli realisitinen suunnitelma, kuten se, että en ole silloin vielä kansainvälinen putkihitsari joka lentää helikopterilla Norjan offshore lautoille tekemään 14k€ kuukausi tuloja. Hyvällä onnella on pätevyydet tehdä Kilpilahden ilmaputkia. Ja sekin just ja just.

Tänään vitutti, ja päätin kokeilla uutta asentoa. Lakipienaa. Käsi vippas ja viskas, kädet paloi roiskeista ja kun olin vähän yli metrin hitsannut se alkoi sujumaan edes alkeellisesti. Tämän kokeilun viisastuttamana palasin pystysaumaan ja poltin siihen kaikki jämä puikot. Hyvin sujui, mutta silti ei ihan vielä. Mutta itsetunto palasi.

Loppu päivä sitten menikin hyvissä tarinoissa, ja suunnattomassa naurun remakassa, kun muistelin menneitä, kerroin kaskuja ja olin muutenkin vaan sellainen hassu heppu. Hyvä minä.

Paskanpuhujia tarvitaan vain Eduskunnassa. Kuten idolini Reijo Tossavainen on opettanut käytännössä. Hänen poliittisen arvomaailmaan, Hesarin toimittaja on yhtä arvokas, kuin teollisen mekaanisen puuteollisuuden tuote, 2X4 Lankku.

Mainokset
Kategoria(t): photography, postikortti, valokuvaus Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s