Kesäloma häämöttää

Kauhea polte iski, kun tajusin, että 1€ matka tuonne, 10€ matka sinne. Suomen turnee suunnitteilla. Kohteet, Saukkola ( sovittu ), Turku, Jyväskylä, Oulu, Kajaani, Juva. Stadi ja kotiin. Ei tässä järjestyksessä. Mutta aivan kauhea matkakuume. Ulkomaille kun ei pääse, niin kierretään sitten tahkon sijasta kotimaata. Polttelee niin perkeleesti. Vastatkaa nyt kaikki puolitutut, että pääseekö sohvalle.

Mainokset
Kategoria(t): musiikki Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

5 vastausta artikkeliin: Kesäloma häämöttää

 1. Riku Riemu sanoo:

  Ei ihan varmaan pääse, kun en pidä vieraista, eikä tässä kyläkaupungissakaan ole mitään näkemistä. Suomen kiertämisessä on omat ongelmansa siinäkin, useimpien puheesta ei ymmärrä mitään. Sitä sanotaan murteeksi, kun puhuvat jotain ihmeellisen outoa kieltä, josta kukaan tolkuissaan oleva ei ymmärrä mitään-

  • Samppa sanoo:

   Nyt kuule Riku mennään bussilla, ei junalla, että jää sun paikkakunta väliin. Tivolikavereita ja sukulaisia tässä metsästän. Yö siellä, toinen täällä. Tyhjennetään ulkohuussi ja maaltaan seinää. Pitäähän sitä jotain maksua sentään.

   Parhaimmat murteet tuli aikoinaan eteläpohjanmaalla, kaveri joka mut sinne vei, oli varma että saan siellä punaisessa paidassani turpaan, kun olen kommari. Mutta uin kuin kalavedessä ja kaikilla oli niin mukavaa.

   Rakennetaan, ja jos ei suunnitelmat suju, niin ei sitten. Yksi paikka nyt sentään on varmistunut.

 2. Riku Riemu sanoo:

  Tapsa oli vasemmistolainen, pikkuvasaralla joutui teininä hakkaamaan isoja kiviä pikku pikku pieniksi. Muuten ei köyhä ruokaa saanut, kun porvari oli niin kamala. Lapuan liikkeestä se ei tykännyt ja ystäväänsä, Pentti Haanpäätä, kävi moikkaamassa.

  • Samppa sanoo:

   Nuo Tapsan haastattelut ovat aa-luokkaa. Susanna Koski ja kumppanit kun saisivat tahdon läpi, niin oltas samoilla linjoilla nykyisin kuin 30-luvulla.

   Josta tuli mieleen kunnon tarinan jonka kuulin. Sari Kokoomuksesta. Joka eräs vuosi sitten potki mun silloisessa kantakapakassa mun kauppakassia, kun olin hänen mielestä kunnon kommari. Että potkiahan sitä pitää.

   Sari Kokoomus on puolueensa kunnon edustaja. Jätti duunareiltaan palkat kuulemma maksamatta ja elää nykyään kuulemma Espanjassa. Eli jos Sari Kokoomus eksyy tänne, niin voit korjata huhut.

 3. Mari sanoo:

  Tule pois meidän sohvalle lepäilemään. Siinä sivussa nikkaroisit viinimarja puskille kehikot

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.