Äänestin

Jag har röstat. Sinne meni ääni. Ostoskeskuksen aulassa. En tiedä äänesinkö oikein vai väärin. Mutta valinta oli vaikea. Äänestin eka puoluetta, sitten en ihan just sitä ehdokasta jota olisin halunnut, mutta äänestin silti häntä. Koska hänet tunnen. Hän on hyvä mies.

Tein tämän päätöksen kanssa suurta työtä. Kamppailin sisäisen toisen puoleen kanssa kauan. Otin jopa yhteyttä erääseen vaikuttajaan, ja yritin häntä saamaan minun äänestään jotain muuta. Mutta se jokin muu ei vakuuttanut. Kiitos hänelle, joka yritit. Maa tarvitsee yrittäjiä. Vaikka ei kaikilla yrittäjillä kannatusta tarpeeksi ole.

Sitten yhdessä ja erikseen. Loka Laitinen. En äänestä kuten faijani. Eikä faijani äänestä kuten minä. Me voimme keskustella asiasta, ja rauhallisesti. Kummallikin oli omat periaatteet miten äänestetään, mutta puolue ei periydy. Vituttaa, kun tuollaisia kirjoitetaan valtakunnan lehdessä. Mutta pitäähän sitä eläkeläisillä olla jotain duunia. Muuten Poseidonissa ei riittäisi rahat kaljaan.

Sitten jotain muuta. Mansku 42 ssa sijaitsee uusi galleria. Taitavat kutsua tulevaisuudesaan itseään Adlekreuts 36? Ihan sama. Pirun hyvä paikka Vilmingon poika ja Vanha jotakin pitää sitä. Hyvät heille. Jos saan jostain tonnin, niin pidän siellä näyttelyn itsekkin.

On aika työn ja elon teatterille, osa 2.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.