Västäräkistä vähäsen

kevat15_27online

Vuosi on kulunut. Talvikin oli pitkä, vaikkakin meni nopeasti. Tai oikeastaan se oli lyhyt, mutta pitkä?

En muista mitään, mitä ajatettelin vuosi sitten. Muuta kuin, että tämä PH on vaikea. Se onkin, vaikein hitsausasento, mitä on, puikolla. Sitten tulikin nakkeja ja maggia.

Olen samassa jamassa edelleenkin. Tein 111 PH kokeen tänään. Kolme pientä reunahaavaa ja yksi kohta paksua saumaa. Muuten ihan pirun hyvää, mutta hylsyhän se oli. Eli edistystä, mutta ei edistystä.

Ajattelen telakkaa. En ole koskaan venäläisiltä vielä palkkaa ottanutkaan. Kuulin aikatauluista ja työtilanteesta. Sinne kun täsmä hakisi, luulisi paikan irtoavan? Ala- ja pystypienaa magilla painamaan. Putket liitetään holkeilla, eli PH ja PD asentoa. Sujuu kuin tanssi. Vaikka vasemmalla kädellä ( kuten sen vasemman puolen hitsaankin). Kunhan tämän yhden pirun kokeen saisi tehtyä, että on osatutkinto. Vaikka onhan mulla tutkinto magille. Mutta en haluaisi jättää yhtä osa-aluetta yhtä koetta vaille kesken.

Västäräkistä vähäsen. Näin niitä kolme jo tänään. Yhden pari päivää sitten. Odotan jo naapuritalon räystäpääskyjä. Pääsisi villapaidasta.

Puuhastelu puutarhassa jatkuu, mutta jostain mystisestä syystä olen täysin rahaton. Eurososialistinen realismi vaatii veronsa. Ilman austerityä. Kulutus kunniaan, raha kiertämään.

Mainokset
Kategoria(t): hitsauspäiväkirja, valokuvaus Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.