Pääskysestä ei päivääkään

kesa15_01online     Kuvassa piirustukset, jotka piti kuvastaa hiekansirotinta. Mutta sittemmin paljastui, että tämähän on ahjo, joka rakennetaan Sepän pajalle,  Vanhalle asemalle. Silloin minä otin homman haltuun. Koska Paja ja tutut.

Jotkut ehkä pohtii, että mitä me täällä opiskellaan ja mitä tehdään? Räitäänkö me kattoon vai vai näpytellääkö älypuhelimia ja pelataan bilistä. No, ehkä jotkut. Eräät sitten yrittävät opiskella ja tehdä töitä. Asiakastöitä.

kesa15_02online

Yllä Ahjon pohja valmiina.

kesa15_03online

tälläinen on se upotettava keskiosa. Tein 90 asteen putkiupotuksenkin. Se on näitä päästötodistus juttuja. On muuten väärin päin, eli ylösalaisin tuossa kuvassa.

kesa15_04online

Tälläisiä piirettyjä kuvia sitten tulee myös. Nämä väännettii sitten soldid worksillä Tiian kanssa ojenneukseen piirustuksiksi.

kesa15_05online

Tuossa se huuva rosterihökötys sitten on vaiheessa

kesa15_06online

Alapuolelta katsottuna. Vähän pitää hitsata vielä. Noin 2 metriä. Rosteria Tigillä. Ja minäkö en ole rosteria tätä ennen hitsannut. aika kova ja iso kappale ekaksi harjoitukseksi.

kesa15_07online

Tämä aita valmistui jo viime vuonna. Sitä tehtiin kauan ja hartaasti. Pitihän sen tulla tupakkapaikan karsinan ympärille. No, nyt loppui tupakoiminen alueella. Että turha aita. Siinä sitten eräs opettaja tuli kysymään, että teettekö 50 metriä vastavaa aitaa. Minä kieltäydyin kunniasta.

Koska pitää opiskella, ja tehdä kokeita, joita en ole tehnyt sitten maaliskuun. Mutta tänään näkyi ensimmäinen pääskynen. Ainakin eka jonka minä näin.

Se on kesä. Saa työllistää, että pääsen lomalle heinäkuussa. Tai saa työllistää heinäkuussa, että tulen lomalla käymään. Miten vaan.

Mainokset
Kategoria(t): hitsauspäiväkirja, valokuvaus Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s