Leikkaa, kyykytä ja alista

kesa15_12online

SSS hallitus ei ole saanut suuria rakkauden tunnustuksia. Lehdistö haukkuu pääministeriä suoraan valehtelijaksi, mafiosoksi ja diktaattoriksi. Joka on näin hallituksen alkutaipaleella aika harvinaista käytöstä. Mutta totta, niin totta.

Mutta leikkaa. Leikatkoon vaan teollisuustyöntekijältä 100 tuntia palkkaa vuodessa, Eli pekkaset pois. Voin elää sen kanssa. Mutta vain, jos virkamiehiltä poistetaan kaksi ja puoli viikkoa lomaa. Opettajille ja lapsille reilu kaksi viikkoa pitempi kouluvuosi. Eihän kouluvuosi voi olla enää agraariyhteiskunnan määrittelemä. Kuten myös maajusseilta. Maksakoon kaksi ja puoli viikkoa omasta pussistaan maatalouslomittajalle, jos pitempi loma kiinnostaa. Ja maajussejen lapsille ei mitään kylvö- tai korjuulomaa. Palkatkoon niitä 2 euron miehiä Ukrainasta kuten tähänkin saakka.

Ansiosidonnaisen päivärahan maksun voi huoletta tiputtaa 200 päivään. Tuleepahan kohtuu hintaisia asuntoja markkinoille, kun liiton päivät on syöty. Eikä dynaamiset vaikutukset ole tuoneet uuttaa uljasta työpaikkaa, alenevalla palkalla ja huonommilla ehdoilla. Ehkä kurja teollisuusväestö lyö laudat ikkunaan, ja muuttaa ulkomaille. Kuten ennenkin kekkoslovakiassa. Silloin kun impivaara vielä oli voimissaan.

Kyykytä. Kun ansiosidonnaiset päivät on syöty, tuli ne sitten liitosta, loimaan loisilta, tai kepuloisen uudesta virityksestä Kelan kautta. Alkakoon aktiivinen kyykyttäminen kurssituksen, pajojen, ja työssäoppimisen merkeissä. Työtön on laiska, paskianen, likainen ja juoppo, narkkari tai vähintään mielenterveyspotilas tai vielä pahempaa, AY KOMMARI! Heitä pitää kepillä tökkiä ja pistää kärsimään, että saatana oppivat lusmuilemaan muiden rahoilla. Jos ei muuta keksitä, niin palkataan samaan vanhaan työnhönsä, mistä hänet on irtisanottu, työssäoppijaksi, 9 euron päiväkorvauksella.

Eläkeläiset ja opiskelijat. Kuka eläkeläisistä välittää. Kuolkoon märkiin vaippoihin, joille lapsensa pidä heistä huolta. Ja jos ei heillä ole sijoitusvarallisuutta pitämään elintasoaan yllä, niin syyttäköön itseään. Ovat kuitenkin ryypänneet rahansa, eivätkä ole sijoittaneet niitä viisaasti, kuten muut nallekarjut. Opiskelijat opiskelevat kuitenkin väärää alaa. Ylpistyvät, kun ovat oppineet lukemaan työehtosopimuksen, eivätkä suostu orjiksi pääomalle nyljettyinä. Että vittuako niistä on nytkään väliä. Oppikoon sen, että päähän potkitaan heti, jos et opi hyppäämään, silloin kun pääoma käskee. Ja jos jäät makaamaan, sitten vasta päähän potkitaan.

Alista. Alista AY kommarit, paitsi MTKn loiset ja muut virkaloiset puoluekirjoillaan. Ota pois verovähennykset ay maksuista ja pakota paikalliseen sopimiseen. Koska työmarkkinoiden asiat kuuluvat korporatiivimafia kekkoslovakiassa valtiolle. Yksipuolisena saneluna. Uhattuna uskovat paremmin.

Mutta kiristä. Yleislakko. Silloin meillä kaikilla on niin mukavaa.

Mainokset
Kategoria(t): politiikka, valokuvaus Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s