Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen

syksy15_91online

Melkein näin puhui eduskunnassa vassareiden Paavo Arhinmäki. Lue koko puhe täältä. Mutta ei tällä puheella hallitusta nurin saada. Demareiden mushi mushi, ei kiinnosta. Kun ei ole twitter puhetta välittänyt.

Arki pajalla oli eräillä pajakävelyä, eräillä reipasta työtä. 10 metriä rosteriputkea tuli valmiiksi kemian osastolle, mutta kannattimet puuttuivat, niin jäivät asentamatta. Siispä kauhan kimppuun. Työnjohtaja ei ollut tehnyt käytännössä mitään näinä parina päivänä. Siispä otin hommat haltuun ja laitoin työn taas käyntiin. Sitten kone sanoi poks. Sähkömiestyönjohtaja vaihtoi sulakkeet ja sanoi, ei tää toimi. No eihän se toiminut, kun johto ei ollut pistokkeessa. Alan uskomaan näitä tarinoita mitä kerrotaan eräästä oppilaitoksesta ja sen materiaalista. No, hän luovutti siihen. Minä sitten hitsasin sen sauman loppuun. Sain kuulla vielä pukkarissa kovaa puhetta, kuinka ahkera työnjohtaja oli ollut. Ja näiden nuorten tulisi maksaa meidän eläkkeet?

Mutta viimeisenä sanana päivän viisauteen, jonka kuulin Timon suusta ruokalassa. On miehessä vikaa, jos ei pää käänny, kun perä lipuu ohi.

Mainokset
Kategoria(t): eurososialistinenrealismi, hitsauspäiväkirja, politiikka, postikortti, valokuvaus Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s