Missä ovat valokuvat?

talvi16online_02

Kuvassa työttömän lehtivalokuvajaan iltapala, kun mitään seksikkäämpää ei ole kuvattu.

Tämä ei ole puolustuspuhe. Eikä syytöskään. Tämä on yksittäisen, yksinäisen valokuvaajan näkemys ja kysymys.

Helsinki asematunneli. Kuulemma tuhat irakilaista siellä riehui. Missä kuvat? Missä videot? Missä silminäkijä kertomukset? Kaikki mitä kuulee, on vain huhuja netissä. Tunnellissa on kymmeniä valvontakameroita, eikö nekään nähneet mitään poikkeavaa?

Odin partiot. On kuva todisteena. Miesten selkämykset. Jälleen kysymys. Missä kuvat partionnista kadulla? Miksi kasvoja ei saa kuvata? Mitä Odin joukot salaavat? Jos Odin joukot ovat levittäytyneet 19 kaupunkiin, niin luulisi kuvia olevan jengeistä? In Action!

Eli miksi media ei tee työtänsä? Missä ovat valokuvaajat, jotka kuvaavat tätä päivää ja mitä tapahtuu kaupungilla? Äläkä sano, median murros, on syy. Digikuvaus on lähes ilmaista ja kaikilla on kamera puhelimessa ( paitsi minulla).

Miksi media ei jalkaudu kaupungille? Siinäpä se tärkein kysymys. Ei kait tuo pakkanen siihen syynä ole, vai onko se vaan hauskempaa jutella twitterissä Tiina Riina Liekin jalkovälistä?

Kategoria(t): eurososialistinenrealismi, photography, politiikka, postikortti, pravda, valokuvaus Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s