Lällällää ja pimpeli pom

talvi16online_05

Unohdin kuin vittuimaista talvi voikaan olla. Lunta tulee runsaasti ja tuulee niin perkeleesti. Kaikki suomalaiset siellä Thaimaassa, ymmärrän tuskanne.

Eikä tässä kaikki. Vittuilua on myös nyt niin kovasti kehumalta Hesariltakin. Pokkana väittää isossa otsikossa, että kymmeniä projektipäällikön ja insinöörin paikkoja on avoinna. No, ei ainakaan TE palveluissa, ehkä tekstimainostamassaan Uranus.fi palvelussa ne sitten piilee. Mutta enhän minä ingenjööri ole, että kysyt varmaan miksi tämä vituttaa? No, valehtelu otsikkotasolla, ja pienemmälläkin vituttaa. Mutta yhden toden artikkeli sanoi: duunareita ei haeta. Ne tulevat Baltiasta. Kun halvalla saadaan. Vittu.

Päivän kolmas vittu sitten olkoon pääkanisterimme Sipilä. Suora lainaus YLEn jutusta:

Sipilän mukaan olennaista on se, mitä katupartiotoiminta käytännössä tarkoittaa ja mitä ne tekevät.

-Kyllähän jokainen arjessa ymmärtää, että jos lapsia kuljetetaan harrastuksiin tai kouluun tai niin edespäin, hän pohtii.

Eli pimpelipom ja lällänlää, työnnetään pullataikinaa korviin ja odotetaan että paha katoaa. Vähän hoosiannaa päälle ja armon kastetta.

Jumala armahtaa, minä en. Sanoi entinen valtiopäivämies. Nahkakuulapäämies.

EDIT 13.11.16 Mushi mushi mössön mössön möö, sanoo Sipilä http://yle.fi/uutiset/sipila_tuomitsi_ulkomaalaisvastaiset_katupartiot_niita_ei_tarvita/8591663

EDIT  tinahattuni sanoo, että RKPn kirjallinen kysymys sai Stubbin ottamaan kantaa http://yle.fi/uutiset/stubb_hallitus_keskustelee_katupartioiden_kieltamisesta/8592151

 

 

 

Mainokset
Kategoria(t): eurososialistinenrealismi, keskustapuolue, photography, politiikka, pravda, talous, valokuvaus Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.