Tänään on kuin eilen

talvi16online_12

#somessa puhuttaa  #piirakat, kuvan piirakka ei liity tapaukseen

 

Paitsi pienellä erolla. Eläköön se pieni ero. Kuulin mukavia työnhausta. Nepotismi jyrää firmoissa ja vuokrasutenöörit kasaa vaan listojaan, vaikka mainostavat meillä on töitä.

Tein haun TE palveluihin ja löysin heti 5 firmaa johon olen täyttänyt hakemuksen, ja käsittääkseni jotenkin pätevä tekemään niitä töitä mihin haettiin? Mutta uutta tekijää vaan haetaan. Soittaisivathan ne perään jos oikeasti tekijää tarvittaisiin? Ehkä en ole heidän mielestä tekijämies, tai olen ylihinnoitellut itseni?

Pokkana tarjotaan 9-12 euron palkkaa tutkinnon omaavalle tekijälle. Rakennusapumies ilman koulutusta saa parempaa liksaa. Sitten vielä näistä palkoista pitäisi hallituksen mielestä tinkiä alas päin.

Tämä on tuhoon tuomittu maa. Norjassa näytti taas olevan töitä. Tarjoajana sama firma jossa heitin keikan syksyllä. Mutta eiköhän tuo minun kielitaidottomuuteni norjankielen suhteen ole jo toteen näytetty

Mainokset
Kategoria(t): eurososialistinenrealismi, hitsauspäiväkirja, postikortti, pravda, valokuvaus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.