Karkaa päivä

talvi16online_45

Hesari se jaksaa hymyilyttää aina vaan, joskus positiviisesti, joskus negatiivisesti. Tänään uutistoitiin eestiläisestä kallolääkäristä, joka uhosi vievän veronsa Eestiin, kun Suomen maksamat lapsilisät poistetaan. Siitä vaan, se tarkoittaa näillä verosopimuksilla Eestiin muutoa, ruohon syömistä, tonnin kuukausiliksaa ja Eestivabarikin hyviä muita etuja. Ei tule ikävä. Mutta Hesarille moitetta, olisi nyt ollut kunnon Igor tai Ivar siinä esimerkkinä, rakennuksilta. Vai eikö vieläkään löytynyt eestin pojkaa, joka maksaa veroja?

Muraja varoitteli viime viikolla, että älä mene ulos tänään, mutta pakkohan se oli. Mutta turhaa varoitteli, ehkä halusi olla kohtelias, tai sitten on jo muuttunut seniiliksi. Ei pitkäaikastyöttömällä opiskelijalla, jolla on tuulen pyyhkimä perse ja valoisa tulevaisuus, ole suurtakaan kysyntään naismarkkinoilla. Eli ei tarvi hamekangasta tai sormusta tänään ostaa. Hyvä niin.

Arki alkoi arkena ja rosteri suli harasoo. Pinta tekee vieläkin työtä. Mutta lähestyy hitaasti. Kyllä se tästä. Lahjaton harjoittelee. 20 päivää.

 

EDIT: Ain niin joo, Heikki Salmela, Hesburger. Syö paskaa ja kuole. En tule enää koskaan asiakkaasenne.

Kategoria(t): hitsauspäiväkirja, postikortti, pravda, valokuvaus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s