4,7%

talvi16online_49

Nyt ei puhuta vielä keppanasta, vaan Herlinin veroprosentista. On hyvä vähennykset, kun saa 160 miljoonan osingoista moiset prosentit valtiolle. Mutta tämä on kateellisen länkytystä. Myy itse hissejä Kiinaan omasta tehtaastasi. Ole selfmade man, kuten Herlin. Ei kun….

Yks tai Kiky on levällään. Nyt halutaan taas sitä mitä haluttiin syksyllä, mutta ei haluta sitä mitä haluttiin viikko sitten? Ota tästä nyt selvää. Mutta jos tämä lakkojen tielle vie, niin päin persettä hoitavat asian kaikki satoja tuhansia tienaavat johtajat. Syököön silloin paskaa ja kuolkoot. Kuten kauniisti twitterissä asiat ilmaistaan.

Mutta keppanasta. Tässä erääseen blogiin kirjoitin, että 15 euroa pitää saada tunti palkkaa. Siitä kun otttaa 15% pois veroa, niin pärjää varmaan henkisesti yhtä hyvin kuin Herlini keppanan prosentillaan.

Keppanasta puheenollen. Kun 8 vuotta sitten sain 15 euroa tunnissa, keppanaa myytiin halvimmillaan 2 eurolla tuoppi. Nyt Porvoon halvin kura taitaa maksaa sen 5,4 euroa. Mutta ei sitä enää oluella käydäkkään. Imetään ikeniä vaan, kuten saa tehdä ravintoloitsijakin. Kun ei tule leipää juopoilta. Poikamiesten inflaatio on jotain virallista ihan muuta.

Mainokset
Kategoria(t): politiikka, postikortti, pravda, valokuvaus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s