Kukka, tulevaisuutta yksityistetyssä Suomessa

20100927139(2)

Suomi raitistuu. Jo kahdeksan vuotta on alkoholin kulutus laskenut. Sopivasti saman verran kuin on ollut lamaa. Ei ole varaa dokata. Nuoret taas kasvattaa kukkaa, elävät omassa taloudellisessa vapaudessaan ilman veroja ja vakuutuksia, saati huolesta eläkkeestä.

Työmisteri taas päätti, että työttömällä on oltava auto jolla pääsee töihin valtion tulevaisuudessa yksityistämiä teitä pitkin alle 700 euron palkalla. Mikäli et tähän kykene, niin 90 päivän kannustus tulee karenssin muodossa. Toinen ministeri taas päätti, että Uberin rajapinta tulee olla niin vapaata, että hinnoittelu vapautetaan takseilta. Saadaan Stadiin kuskeja Kymenlaaksosta ja Baghdista saakka.

Tämä on jo tuottavuusloikkaa. Suomi nousuun, mutta ei työllä eikä toimeentulolla. Vaan nuoren kukkaloistolla. Kaupalla. Ei sitä turhaa armeija kysele P kokeessa, haluatko kukkakauppiaaksi. Mutta jos moraali antaa periksi, taitaa kukkakauppias tienata paljon paremmin, kuin kenkäkauppias.Puhumattakaan 700 euron hikisestä duunarista joka ajaa yksityistettyjä teitä pitkin appsin omistajan orjana

Kategoria(t): eurososialistinenrealismi, politiikka, pravda. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s