Lapsettaa

kevat16_30online

Kykypuolueen Toivo, Hjallis pani parastaan eilen teeveessä. (Tosin jätin sujuvasti katsomatta. Kun ei viitsi ihan turhaan verenpainetta nostaa. ) Mutta kysyi Li Anderssonilta: Monta yritystä on perustanut? Li olisi voinut kysyä kirjallisella kysymyksellä takaisin: Montako lakkoa olet aloittanut?

Miksi kirjallisella kysymyksellä? Koska pahojen kielien mukaan Hjallis ei osaa lukea eikä kirjoittaa. No, numerot osaa. 13 miljoonaa tekee Jokerit tappiota, mutta ei se mitään, kun pakotepolitiikan venäläiset liikemiehet ne maksavat menestyvän viulut.

Sitten työnhakuun, se kun on kuulemma tulossa raportoitavaksi kahden viikon välein, että mitä olet tehnyt. Tälläisiä ilmoituksia sitä löytyy helmien joukosta:

Valinnoissa etusijalle nousevat savuttomat, päihteettömät, huumorintajuiset, hyväkuntoiset ja kokeneet tekijät, sekä maatalouden parissa työskennelleet.

Taidan jättää hakematta. Ei kuulosta kovin huumorintajuiselta työympäristöltä. Mutta huumoria tulee olla, kun kahden viikon välein tulen raportoimaan työttömyydestä. Sittenpä sen tulevaisuudessa näkee, lukeeko raportteja kukaan.

Kuvassa päivän Team Jeesus, eurososialistisessarealismisinstilllifehengessä.

Kategoria(t): eurososialistinenrealismi, politiikka, postikortti, pravda, työttömyys, valokuvaus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s