Valheita, politiikkaa ja äänestyksiä

Vote Leave campaign leader Boris Johnson prepares to speak at the group's headquarters in London, Britain June 24, 2016.       REUTERS/Stefan Rousseau/Pool

Vote Leave campaign leader Boris Johnson prepares to speak at the group’s headquarters in London, Britain June 24, 2016. REUTERS/Stefan Rousseau/Pool

Henkiset paavoväyryset ja surkeat halla-aholaiset tynkkyset ovat nyt huumassa Suomessa. Valheille perustunut Brexit kampanja voitti äänestyksen EU erosta. Valheille, joista ensimmäiset paljastuivat jo äänestyksen jälkeisenä aamuna.

Vaikka minua henkisesti kyrpii itäeuroopan halpatyövoima joka syö meidän eväät, niin silti olen Eu:n kannalla. Xenofobia ja rasismi joka nosti päätään Brexitissä, ei ole kehittävää, eikä hyvä tulevaisuus. Halpatyövoimaan on löydettävä muut ratkaisut, kuten lähtömaiden elintason nostaminen. Ei vain kikyä ja kilpailua pohjalle, jota kepuloiset tarjoavat ratkaisuksi Suomessa. Puhumattakaan UKIPn tarjoamasta avoimesta rasismista.

Vaikka ruoka ei ole halventunut Eu aikana, niin omaa tuotantoa ei ole enää niin runsaasti, että pärjäisemme unionin ulkopuolella. Tosin, sanotaanhan sitä että Norja. Käykää Norjassa. Ruokakaupassa on Suomen 80-luvun meininki. Olihan niitä tuontituottteitakin, mutta kallista ja vähän. Liha herrojen herkkua.

Siksi on surullista, että elämäni suurin vaikuttaja Britannia on tänään niin suuressa kaaoksessa. Mutta itse tehtyyn kriisiin on ratkaisu vain heillä, jotka sen ovat synnyttäneet. Boris the Liar Johnson ehkä leivotaan PM ksi ja hän saa jatkaa valehteluaan hyvästä tulevaisuudesta mitä elo Eu:n ulkopuolella sitten on. Ellei sitten Skotlanti ja sen parlamentti ratkaise tätä veto-oikeudellaan?

 

Aika näyttää.

Mainokset
Kategoria(t): European union, politiikka Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s