7/16

kesa16_90online

Niin sitä saavuttiin työmaalle klo 6,30, ämpäriä täynnä työkaluja kantaen. Sain rauhassa poltella monta tupakkaa, ennen kuin muut saapuivat paikallle. Eli avainten haltijat.

Mesta jossa tulisin työskentelemään on aika näkyvä. No, pressu edessä, mutta kädenjäljen paikka on näkyvä. Piti ventata pari tuntia ennen kuin pääsin alkuun ja eikun laastia kattoon. Kesti tunnin niin nostin kädet pystyyn. Soitin mesulle ja ei tämä toimi. Laasti ei pysy katossa. Ajattelin jo, että nyt tulee taas kenkää perseelle. Mutta eihän se vitun massa voi pysyä katossa, kun sitä ei primeroitu tai edes kynsilaastittu. Tai molempia oikeastaan sanoisi mun kokemus. Mutta työohjetta joka on insinööriltä tullut pitää noudattaa sanoo virkatie ja byrokratia. Ja minä, että tämä vitun susi tulee mun niskaan. Sitten tulikin mesu paikalle, ja sanoi, että oikea käsi ei tiedä mitä vasen tekee. Laasti on väärää. Se ei sovellu tälläiseen työhön mitä tein. Helpotuin. Ei muuta kuin kaavin sen 20cm2 laastia joka oli jäänyt kattoon irti ja siivosin mestan. Lounaan jälkeen uusi mesta.

Koska rakennusmies on monen alan ( toivottavasti), ammattilainen. Niin ei kun listoittamaan. Kaikki kiinnitykset ruuvilla. Vanhoja listoja käytetaan uudelleen. Eli edessä oli aikamoinen palapeli, ja kesti hyvä tovi että tajusin että mikä puu menee mihin paikkaan. Onneksi oli näppärä appari joka oli apukätenä, että tiesi miten ne Alvar Aallon suunnitelemat palikat löydään paikalleen. Menihän ne paikallee, ja ei kun sitten mesta pian maalarille.

Mutta sitä ennen kuva ikkunasta. Aika näppärä työpiste täytyy sanoa. Huomenna uudet seikkailut.

Mainokset
Kategoria(t): eurososialistinenrealismi, valokuvaus, vuokra hessuna. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s