Deflaatio jyrää

kesa16_102online

Bussilippu Stadiin halpeni juuri 30%. Eikä mikään Onnibusvedätys, vaan kunnon duunarilinjan vuorot. Matkat molempiin suuntiin maksaa nyt verottomalla korvauksella, jonka pitäisi riittää vaan yhteen suuntaan.

Makkarahan on pääsääntöisesti aina -30% tai -60%. Kunhan ostaa viisaasti sitä laatua.

Olut ja tupakka. Ne pitäisi hakea Eestistä. Mutta eihän se käy moraalille. Millä muuten sitä persustelee sitä tuntipalkkaansa, jos ei viinapullon ja tupakka-askin hinnalla. Jota ei muuten tuntipalkalla saa, kuten ennen vanhaan.

Eli karkeasti tuntipalkat ovat jo halventuneet sen 10% aloitustasosta. Pitkään töitä tekeville ja uudestaan uudelle työmaalla tuleville, on pudotus 25- 30 %.

Mitään tietämättömänä ja osaamattomana nöösipoikana tienasin 9 vuotta sitten enemmän kuin tienaan tänään. Sutenööri sanoo vaan, että nohevalle töitä löytyy. Juu, ja halvalla. Ja tahti on että hihat heiluu, ei mietitä, älä ajattele. ( kuka maksaa sudet?)

Kikyt on saavutettu jo. Nyt odotetaan sitä johdon toimintaa. Koska vikahan on aina johdossa. Mutta jos nämä hinnanalennukset pätevät, pitävät ja kestävät. Ei ole mitään toivoa ideksikorotuksista, vaan etuisuuksien alennuksista edelleenkin. Joka on periaatteessa ihan oikein. Mutta sitten mites olikaan vuokramarkkinat ja kiinteistöjen hinnat. Missä kupla. Kellä on varaa ostaa halpuutetulla palkalla?

Matka pohjalle on alkanut. Kilpailkaa, halpuuttakaa ja antakaa pahan kiertää. Massimiehet pärjää. Pääoma kerääntyy 1% lle muut nähköön mitä nähkööt ja saakoot.

 

 

Mainokset
Kategoria(t): eurososialistinenrealismi, talous, valokuvaus, vuokra hessuna Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Deflaatio jyrää

  1. Samppa sanoo:

    http://www.taloussanomat.fi/raha/2016/08/16/katso-miten-parjaat-palkkavertailussa-yli-500-ammatin-lista/20168551/139?&n=6#commentsHere

    Oheisesta linkistä sitten mediaanipalkkoja, aika kovia ovat. Ei taida tulla moiset palkat duunarihommista 160 tunnilla kuussa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.