Muuttuvat tuulet

talvi16_17_44online

Päätin viikonloppuna lahjoittaa eräälle tuttavalle, Triptykin. Sehän tarkoitti blogin selaamista, että kuvat löytyisi. Ja löytyihän ne. Mutta tein huomion, valitan aivan liikaa. Valitan työttömyydestä ja osattomuudesta erityisesti. No, onhan se normaalia, että kun viimeiset kolme vuotta olin työtön, tosin opiskelija työtön. Niin siitähän sitä paasaa.

Mutta nyt on alettava uskoa siihen, että työ ja koulutus kantaa. Osaan sen, mitä on opetettu, osaan sen mistä minulla on luokat. Osaan sen myös käyntännössä rakennuksilla, ihan itse, ilman vanhempaa kolleegaa. On uskottava nyt, että vaikka tulee pätkiä työttömyyttä, niin siivet kantaa.

On alettava suunnittelmaan tulevaisuutta. Muutakin kuin että 10k velka on maksettava. Siispä taas sitten Tukholmaan ostamaan nuuskaa, jos vaikka Miina Äkkijyrkkä kortti iskisi maaliskuun jälkeen, ja hän ei suvaitse hitsaajalta tupakointia. Mutta kuten hän sanoi, miten sinä tälläiseen despoottiin otit yhteyttä? Hyvä kysymys. Olisihan se aika hienoa olla hänellä avustajana? Oli sitten millainen despootti tahansa. Onhan se armeija kestetty, ja Tivoli.

Eli, positiivisempaa blogia tästä päivästä lähtien. Pois masennus ja negaatio, mutta sen sanoen, Juha Sipilä on nepotisti, ja on erottava, jollei sitten tungettava turkinhihaan ja nussittava uudestaan.

Mainokset
Kategoria(t): eurososialistinenrealismi, kuvaa paskasta kännykästä, valokuvaus, vuokra hessuna. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s