Ei masennuta

Talouspoliittisten ja muidenkin rikollisten naamat ilmestyivät tänään galleriaan kansan suureksi iloksi. Näitä sitten pällistellään ja heitellään arpoja vaalikoneiseen, että mistä saisi kaikista vähiten ketkun päättäjän.

En masentunut liitonmies heitosta, vaan täytin lonkalta hakemuksen yhteen toimistoon, jossa oli yhteensä 7 paikkaa auki tekijälle. Haastattelu kutsu tuli välittömsti. Kunhan nyt on asiallinen toimisto, että ei turhaan tuhlaa vähistä varoista taas bensaan, että pääsee vastailemaan tyhmiin kysymyksiin:

-Miksi haluat tähän toimeen

-NO, rakkaudesta hitsaamiseen tietenkin. Palkallahan ei ole mitään tekemistä siihen, että töitä tehdään.

Kuten joku jo HS.fi mielipidekirjoituksessa tänään totesikin. Töitä tehdään vain rahan vuoksi. Ei se haittaa, että työtehtävät voisivat olla mielyttäviä. Mutta fyrkkaa tiskiin. SE on se ensimmäinen liikuttaja.

Liikkuttamisesta puheen ollen, Uudenmaan Ely kaikessa suuressa viisaudessaan päätti poistaa esteet kolmansien maiden työntekijöiltä. (Tästä voit lukea tästä ja tästä )

Jo nyt suomalainen rakennusalan tekijä on vähemmistönä työmaalla. Marginaalina omassa maassaan. Että lisää euron jätkiä vaan työmaalle. Siitä se ilo syntyy, kun kapitalisti lihoo ja jengi ylihinnoissaan roikkuu kortistossa.

Tämä on paskamaa. ELYn virkamiehet voitaisiin ulkoitaa Intiaan. Näin saataisiin suunnattomia säästöjä.

Kategoria(t): eurososialistinenrealismi, korruptio, politiikka, työttömyys, valokuvaus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s