Alko keskustaan

Jocke Lybeck piti meteliä puolueiden markkinapaikalla. Huusi Alko keskustaan, ilkkamuraja tyylisessä nahkalätsässään megafoniin. Sputgukulmassa kuului tyytyväistä myhäilyä.

Siinä demareiden Marianne Korvelta kysyin, että ei taida olla teidän ajama linja, ja eihän hän. Päihdetyöntekijänä sitä kannattanut.

Vassareiden Aulis Ruth kertoi, että Alko olisi edelleenkin keskustassa, jos ei olisi ollut liian ahne vuokranantaja edellisella kauppapaikalla. Eikä se päätös muuten kuulu kunnan sosialismiin.

Demareiden Jaska Jalonenkin piti Alkoa tärkeänä keskustan elävöittämisen kannalta, mutta eihän tälläiset päätökset kuulu valtuustoon. Jollei sitten lakia muuteta eduskunnassa, ja valtuustot alkavat päättää anniskelun myyntipaikoista ja luvista? Silloin olisi muuten valtuustoon tunkua, hän lisäsi.

Voisimme päätellä, että Lätsä Jocken populistinen heitto voi saada Jocken valtuustoon, mutta ei Alko Porvoon keskustaan.

Persuja ei markkoinilla näkynyt.

Mainokset
Kategoria(t): eurososialistinenrealismi, politiikka, Porvoo, postikortti, pravda, valokuvaus Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.