Sellaiset on merkit

Juhannuksen kuvaa en selittänyt millaan lailla. Sattuneesta syystä. Se oli Porvoon uuden sillan alle tehty readymade veistos, jossa on Memento Mori. Tosin, nykypäivänä pahempi peloite duunareille voisi olla, muista, saat pian kenkää.

Teollisuusduunarina aloittaminen on sujunut laiskan jouhevasti, olen ottanut vastaan sen mitä on tullut, ja tehnyt sen mitä on pyydetty. Mutta tänään sitten isot Pomot oli sitä mieltä, että ykkösellä pitää kokeen sauma vetää. Ei mitään harjoituksia. Olen hitsannut 4 puikkoa harjoitusta torstai yönä. Pari nyt vaaditaan ainakin vielä, että uskaltaa koetta vieraalla koneella suorittaa.

Mutta tässä on ehtiny pohtia teollisuutta. Se olisi joka päivä sama päivä. Ihan saatanan samat tehtävät, samat saumat, ja tätä kestäisi pari vuotta. Että en itke, jos en suoriudu kokeesta. Toivon vaan että taiteilija M.Ä. on vielä hitsaajan tarpeessa. Tai sitten se elementtiasennusryhmä, josta minulle soiteltiin pari viikkoa sitten?

Tai sitten lähdetään vaan kalastamaan. No worries.

 

Mainokset
Kategoria(t): eurososialistinenrealismi, Kotkan päivät, postikortti, valokuvaus, vuokra hessuna. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.