Tulevaisuus, tylsää elämää

Eihän tämä elämä ole tähänkään saakka ollut säkenöintä eikä säihkettä, ei muotiblogia ja kokkauksen reseptit ovat kerran vuodessa keksittyjä harvinaisuuksia.

Paljon itkua työttömyyydestä, nyt itketään sitten töistä, jota en siis vieläkään tänään menettänyt. Ehkä sitten huomenna? Hitsausasentoa on tasan yksi, ja sitä pitäisi vääntään pari vuotta, vaikkahan, en ole vieläkään yhtään hitsannut, vaan avustanut. Sitten, mitä tapahtuu linjalla, ei varmaan kiinnosta ketään. Jollen sitten keksi työväen teollisuusromantiikkaa uudestaan, mutta sitten ei tule kuvia, koska tehtaassa on kuvaus kielletty.

Elämä ja työ, työ ja elämä, mainostaa vuokrafirmakin, että ehkä heillä on ratkaisu tähän sisällölliseen ongelmaan? Eli ala elämään elämää, mitä työ mahdollistaa? Kirjoita jostain ihan muusta kuin työstä.

Ei saatana jaksaisi politiikkaakaan. Olisin liian kyyninen, ja aika ei riitä työnohessa seuraamaan? Eli jäljelle jää taide ja muu muffdiving. Toivotaan toivotaan. Kaksi vuotta on lyhyt aika. Näin elämän ehtoopuolella.

Mainokset
Kategoria(t): Kotkan päivät, postikortti, valokuvaus, vuokra hessuna. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s