Nyt kuulkaas vituttaa

Yle kirjoittaa tänään telakkatyöläisen vaikeudesta saada töitä, vaikka on kokemusta ja kaikki hitsausluokat voimassa. Klik klik

Artikkeli pisti vituttamaan niin runsaasti, ja samoin muistamaan omaa reissuani Suomen Turkuun, Myerin edustajaa tapaamaan. Klik Klik 

Työvoimapula on täyttä paskaa, on aina ollut, ja on aina tulevan oleva. Palkanmaksusta on pulaa, ja tahdosta maksaa. Tärkeämpää on saada osakkaille enemmän hilloa, ja tähän tarkoitukseen parin euron polakit ja romanit on mitä mainioimpia perseraiskattavia. Suomi Poika voi olla reservissä. JA pysyä reservissä.

On syytä kysyä, tarviiko Meyrin telakka Suomen valtiolta vientitukia, lainantakuita ja muita apuja, vai pitäisikö Saksan valtion maksaa ne?  Vai osallistuisikohan Puola, he kun ovat kurwassaan niin vitun solidaarisia.

Tämä systeemi on mätä, vaatii radikaalia korjausliikettä. Sekä myös tulevissa vaaleissa oikeaa äänestämistä. Nukkuva äänestää kokoomusta ja jos duunari porvaria äänestää, äänestää hän pahasti omia etujaan vastaan.

 

 

 

Kategoria(t): eduskuntavaalit 2019, eurososialistinenrealismi, korruptio, media, monikulttuurisuus, photography, politiikka, postikortti, pravda, suomi-finland-perkele, talous, työttömättyökalut, työttömyys, vaalit 2019, vakityö, valokuvaus, vasemmisto, velka, Virheet, vuokra hessuna. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.