Keskustelu

talvi21_22_646

Puhutaan liitoista ja liittoutumattomuuksista, edelleen strategisesti tärkeässä kohdassa on potentiaalinen tervamiilu, jonka intressejä tullaan idästä puolustamaan ja valtamaan aseellisesti kun, hetki lyö. Sotasaaliin anastus näytös käyty jo Ukrainassa.

On paljon maassa energiaa, koskaan maailmassame ikinä ole ollut näin paljon energiaa, jota Mika Lintilä lupaa maaseudun porvareille, että ei tapa omaa kansaansa nälkään. Lupaus on modernia Saksanmarkkaa, jonka takaa Moskovan Rubla.

Halutaanko että maatamme ja demokratiaa oligarkki kleptoratialta puolustetaan, kansa taitaa sanoa kyllä jaa, mutta poliittinen johto njet nein.

Jos kansaa yrittää johtaa johto johon kansa ei luota

Ei auta kalpenaamat läntiset vilkkuiset maat

Kylmät käy

Oleellinen kysymys energian lisäksi on, onko hallintomme peruja länsirooma – tukholma, ja täten demokraattinen järjestys, vai, dystooppinen paha tsaari josta tulevaisuuden bulgakov kirjoittaa kolmannen jatko-osan

Nyt valitaan puolia. Totalitarisimi vai demokratia. Kekkonen joutui tämän aatoksen läpi käymään 1934.

Poliittisen johdon aivan täysin turha länkyttää ja pelata viivästysstotaa, Iskulause sanat joita kuulutu, on kuultu, teot poissaolevia, näin on jos siltä näyttää.

Näyttää lahjonnalta ja maanpetokselta, romahtaneen rublan puolesta romahtavan saksan markan perään

Kategoria(t): eurososialistinenrealismi, keskustapuolue, korruptio, Kulmilla, kulttuuri, lukutaito, media, photography, politiikka, pravda, sodan jälkeen pikarissa kello 18, talous, teknologia, työttömättyökalut, valokuvaus, velka, Virheet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.